FAQ2: Bezorging aan huis

Bestellen

U kunt bestellen via de webshop op deze website, waarna u een bevestiging krijgt. Uw bestelling wordt zorgvuldig klaargezet voor bezorging of ingepakt om te verzenden. Natuurlijk kunt u ook per telefoon (0345 - 613998) en E-mail (leerdam@hetspanmoorkoppen.nl) bestellen.

 

Verzending & Bezorging

De verzendkosten worden berekend op basis van waar uw bestelling naartoe gaat. 
  • Voor bestellingen binnen de regio Leerdam* zijn de bezorgkosten €2,50. Is uw order boven de €150,- dan is de verzending gratis. Indien u op werkdagen voor 10.00 uur besteld, dan wordt uw bestelling dezelfde dag nog bezorgd. Mocht de bezorging toch vertraging oplopen dan nemen wij contact met u op. Bestellingen die op zaterdag en zondag worden geplaatst, worden op maandag uitgeleverd.
  • Voor bestellingen buiten de regio Leerdam* zijn de verzendkosten €8,95**. Al onze pakketten worden verzekerd verstuurd en zijn te volgen met een track & trace. Zo hoeft u zich geen zorgen te maken om uw bestelling. Indien u op werkdagen voor 10:00 besteld, dan wordt uw bestelling nog dezelfde dag verzonden (en veelal de volgende dag afgeleverd). Is uw order boven de €150,- dan is de verzending gratis.
* Regio Leerdam: Binnen een straal van 6 km 
**Exclusief de Waddeneilanden

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat we u de beste ervaring op onze website kunnen bieden.

Privacy beleid
Pre-loader