FAQ3: Levering van de bestelling

Let op: Voor alle leveringen dient de persoon die de bestelling aanneemt 18 jaar of ouder te zijn. De leeftijd kan bij de bezorging worden gecontroleerd. 

  • Voor leveringen binnen de regio Leerdam* zal de bestelling worden bezorgd door onze eigen bezorgdienst. Hierbij wordt geen tijd gekoppeld aan de levering. Heeft u toch liever een indicatie van de tijd waarop de levering zal plaats vinden? U kunt ons bereiken op 0345-613998. Wanneer u niet thuis bent krijgt u een mailtje op het opgegeven e-mailadres. Uw bestelling is dan af te halen bij ons in de winkel (Nieuwstraat 61, Leerdam)
  • Voor de leveringen buiten Leerdam* zal de bestelling bezorgd worden door DPD. Na het plaatsen van de bestelling ontvangt u een orderbevestiging. Zodra uw bestelling aangemeld is bij DPD krijgt u een e-mail van DPD. Op de dag van de levering krijgt u opnieuw een e-mail van DPD met een tijdvak van 2 uur waarin de bezorging zal plaats vinden. 
    • Bent u niet thuis geweest tijdens het eerste bezorgmoment? U krijgt automatisch een bericht van DPD wanneer het pakket terug is bij het uitleverdepot. Hierin staat of DPD opnieuw bij u langs komt of dat u zelf een nieuw bezorgmoment kunt kiezen.

* Regio Leerdam: Binnen een straal van 6 km 

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat we u de beste ervaring op onze website kunnen bieden.

Privacy beleid
Pre-loader